Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 1,6 120кс 2001 - Вариатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Възвратни не е е 100 процента точната дума......
    Единия е байпасен.......при този който си написал ти байпаса отваря при 1.2 бара......при тоя дето ползвам аз той отваря при 2 бара и нещо......тоест повече масло като количество минава през самия филтър при втория вариант.......логиката е че ако стане фал, по добре нефилтрирано масло да минава отколкото никакво масло.....
    Втория клапан е анти-дрейн......предотвратява изтичането на масло от системата при изгасен двг........като цяло според мен той е по важния клапан.......обикновенните филтри го нямат.....
    И двата филтъра стават като резба, моя е по дълъг, не знам дали ще се събира при дизели и прочее.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Възвратни не е е 100 процента точната дума......
      Единия е байпасен.......при този който си написал ти байпаса отваря при 1.2 бара......при тоя дето ползвам аз той отваря при 2 бара и нещо......тоест повече масло като количество минава през самия филтър при втория вариант.......логиката е че ако стане фал, по добре нефилтрирано масло да минава отколкото никакво масло.....
      Втория клапан е анти-дрейн......предотвратява изтичането на масло от системата при изгасен двг........като цяло според мен той е по важния клапан.......обикновенните филтри го нямат.....
      И двата филтъра стават като резба, моя е по дълъг, не знам дали ще се събира при дизели и прочее.....
      Това не биваше да го пишеш.
      Ей сега го закъса с обяснението на двата клапана.
      Чакай техническия инвалид-карък да ти обясни как нищо не разбираш и ще те прати в 3-та глуха да "четеш", и да се образоваш малко повече.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
        Това не биваше да го пишеш.
        Ей сега го закъса с обяснението на двата клапана.
        Чакай техническия инвалид-карък да ти обясни как нищо не разбираш и ще те прати в 3-та глуха да "четеш", и да се образоваш малко повече.
        Aaaaa няма да посмеее , че в тази жега требва да ходи до слънцето за вода
        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

.............
          Ники, обясни им кои са тези на двамата нещастни философа

Па им пораскажи малко какво следва след филтъра на нашите коли, какво е устройството и защо всичко като е наред в колата лампата за маслото веднага гасне, т.е. има масло в системата
          Лорд IQ, оставил съм и за теб
          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 17:26.

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            .............

Па им пораскажи малко какво следва след филтъра на нашите коли, какво е устройството и защо всичко като е наред в колата лампата за маслото веднага гасне, т.е. има масло в системата
            Дай Боже всекиму такова нещастие.Но не пожелавам и на най големия си враг , твоите познания относно аВто и А/С ремонти и диагностика.
            Attached Files
            Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

.............

Да ти обръщаш внимание е загуба на време.
              Не знам дали осъзнаваш, но като ме наричаш Лорд ме наричаш господарю. Трябва да се образоваш много- технически, правопис и обща култура, ако искаш да привлечеш вниманието ми със знания.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Да ти обръщаш внимание е загуба на време.
                Не знам дали осъзнаваш, но като ме наричаш Лорд ме наричаш господарю. Трябва да се образоваш много- технически, правопис и обща култура, ако искаш да привлечеш вниманието ми със знания.
                Добре Лорд IQ. To .... и Ефгенито Минчев е лорд

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
                Дай Боже всекиму такова нещастие.Но не пожелавам и на най големия си враг , твоите познания относно аВто и А/С ремонти и диагностика.
                Нещо каза ли?

Comment

Запознай ме с жена ти. Тя ще ти разкаже.
                  Къде изчезна? Ти какво си помисли? Ще ти разкаже за мен, за семейството, за къщите и колите ми.
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:56.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Запознай ме с жена ти. Тя ще ти разкаже.
                    Къде изчезна? Ти какво си помисли? Ще ти разкаже за мен, за семейството, за къщите и колите ми.
                    Няма проблем. Ма тя не си пада по боклуци, жена с вкус е/ Така, че е безсмислено. И ВО не пада до такива низости. Вече те махам, загубих всякакъв интерес кън теб. Няма интрига

Comment

Каквото повикало, такова се обадило.
                      Не си ми на ниво да разговаряш с мен, надявам се че се убеди вече.

Comment

.............

Това ми хареса.
                        Една седмица те оставих, ама не забравям.
                        Явно или:
                        - Ники реши да не ти каже какъв си технически инвалид-карък и нищо не каза.
                        - Или е разбрал, че на такива хора като теб нищо не трябва да им се обяснява, защото нищо не могат да вдянат. И да се напъват да вдянат най-много да се оакат.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                          Това ми хареса.
                          Една седмица те оставих, ама не забравям.
                          Явно или:
                          - Ники реши да не ти каже какъв си технически инвалид-карък и нищо не каза.
                          - Или е разбрал, че на такива хора като теб нищо не трябва да им се обяснява, защото нищо не могат да вдянат. И да се напъват да вдянат най-много да се оакат.
                          Ферко ясно му каза че няма да сподели решението ,защото не го е открил той и хората си вадят пари с него .Мъ професора и това не разбра .

Comment

Working...
                          X